Sivut

maanantai 21. tammikuuta 2013

Hikinen Attack 79 / Svettig Attack 79

Uusi treeniviikko alkoi viikon varmaan rankimmalla treenipäivällä. Tunnin BodyAttack ja päälle puolen tunnin kahvakuula. Kroppa on nyt ihanan väsynyt, mutta kyllä tämä vaan on maailman paras fiilis! BodyAttackiin toi lisärankkuutta ryhmäliikuntasalin rikkinäinen ilmastointi, eli sali oli ihan tajuttoman lämmin ja hiki virtasi alusta asti. Pääsimme ekan kerran tänään testaamaan uutta ohjelmaa (nro 79) ja minä kyllä tykkään tosta tosi paljon! Kivoja biisejä ja vähän erilaisia hyppyjä edellisiin ohjelmiin verrattuna.

Nyt kuitenkin ruokaa naamaan ja vähän kouluhommia vielä. Sitten kellahdan kyllä tyytyväisenä ja väsyneenä peiton alle. :)

Tykkäättekö muut Attackin uudesta ohjelmasta?

Attackin biisilista!
Attackens musiklista!
(http://w3.lesmills.com/global/en/classes/bodyattack/music-tracklists/)


Den nya träningsveckan startade säkert med veckans tuffaste träningsdag. En timmes BodyAttack och 30 minuter kettlebell efter det. Nu är min kropp skönt trött, detta är världens bästa känsla! BodyAttacken var lite extra tung idag eftersom utrymmets luftkondiotionering inte fungerade. Salen var full med mänskor så det blev väldigt hett och svettigt. Vi fick prova det nya programmet (nr 79) idag och jag gillar det jättemycket. Bra låtar och roliga, lite annorlunda hopp jämfört med de tidigare programmen.

Nu ska jag äta massor med mat och jobba med lite skolarbeten innan jag nöjd och trött kan krypa under täcket. :)

Vad tycker ni andra om det nya Attack-programmet?

2 kommenttia:

  1. Mun mielestä se on ihan jees, mut tuntuu ettei siinä oo monaa rankkaa biisiä, vaan se 4 (en oo ihan varma) on rankin ja sit sen jälkeen helpottaa.

    VastaaPoista
  2. Hei, haastoin sut mun blogissani: http://sporttaillaan.blogspot.fi/2013/01/kymppi.html

    VastaaPoista