Sivut

tiistai 16. lokakuuta 2012

Bodybalance

Heippis!

Edellisen postauksen jälkeen flunssa teki paluun! Tuo lauantain juoksulenkki oli siis näköjään liian aikasta hehkuttamista, sillä lauantai-illan ja koko sunnuntain yskin ja niiskutin taas. Eilen tuntui jo paremmalta ja tänään on melkein normaali olo joten uskaltauduin Lady Linelle Bodybalanceen. nautin kyllä tästä treenistä ihan hullun paljon, kun edellisestä treenikerrasta on jo kulunut niin paljon aikaa! Huomenna ajattelin vielä jatkaa kevyellä salitreenillä ja torstaina mahdollisesti, olosta riippuen, uskaltautua pienelle juoksulenkille. Toivottavasti tervehdyn tällä kertaa oikeasti, en jaksa enää kolmatta viikkoa ilman treeniä...

Trikoot/tajts H&M, t-paita/t-skjorta Adidas, sukat/strumpor Gococo.


Hejs!

Jag gav mig ut och springa lite för tidigt efter flunssan. Efter lördagens löppass blev jag snorig och hostig pånytt. Igår kände jag mig bättre och idag är halsen ok, lite snuvig är jag fortfarande. Jag vågade mig ändå till Lady Line idag på ett lugnt Bodybalance-pass. Jag njöt av varje sekund, har verkligen saknat träningen massor! Jag tänkte fortsätta med lite lätt träning imorgon och sen beroende på hur jag känner mig på torsdag kanske testa på att springa lite lätt igen. Det jag verkligen hoppas är att bli helt frisk nu så jag inte behöver ge mig in på en tredje träningsfri vecka!

2 kommenttia:

  1. Sairastelu on niin tylsää! Kipiänä oleminen ärsyttää jo itessään, mutta vielä ärsyttävämpää on se liikkumattomuus. Toivottavasti pääset pian treenailemaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan totta! Flunssa on jo niin ärsyttävää, mutta siihen päälle vielä se, ettei pääse liikkumaan aiheuttaa kyllä mulla sellasen ärsytyksen että... Onneksi nyt on jo parempi olo!:)

      Poista