Sivut

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Uusia ohjelmia / Nya program

Uusi treeniviikko on taas alkanut perinteisesti ja hyvin. Eilen olin Attackissa ja pilateksessa. Les Mills-ohjelmat vaihtuvat parhaillaan ja se onkin kiva, koska osa noista Attackin biiseistä alkoi jo kyllästyttää. Kivalta vaikuttaa ohjelma, vaikka yhdellä jalalla hyppimiset onkin aika rankkoja :D.

Tänään aloitin aamun käsitreenillä ja Sh'Bamilla. Sh'Baminkin ohjelma vaihtui nyt numeroon 11 ja tämä ohjelma tuntuu kyllä paljon rankemmalle kuin edelliset! Enemmän vielä hyppyjä ja pomppuja kuin aiemmissa ohjelmissa. Ihan kivoja biisejä tässä uudessa on mukana, eli eiköhän tästäkin kivaa tule kunhan opin taas uuden ohjelman.

Iltapäivällä ajattelin käydä vielä juoksemassa lyhyen, rennon lenkin, mutta nyt välipalaa ja kouluun! Kivaa tiistaipäivää kaikille :).

BodyAttack 80
lesmills.com

Sh'Bam 11
lesmills.com


Min nya träningsvecka har igen börjat traditionellt och bra. Igår var jag på BodyAttack och pilates. Les Mills-programmen byts denna vecka och jag gillade de nya låtarna vi hade i Attacken igår. Började tröttna på det gamla progammet så det var roligt att få lite nytt med. Ganska tunga koreografier handlar det om, t.ex. att hoppa länge på ett ben, men månne inte man blir van snart ;).

Idag började jag dagen med styrketräning för armarna på gymmet och sen Sh'Bam efter det. Vi hade även nytt program i Sh'Bamen, nummer 11, och det är riktig bra låtar med där också. Jag tycker det nya programmet är betydligt tyngre än de föregående, mycket hopp hit och dit, men det blir säkert bra bara man lär sig de nya koreografierna så småningom.

På eftermiddagen tänkte jag ännu springa en kort, lätt runda men nu ska jag äta mellanmål och ta mig till skolan. Ha en skön tisdag allihopa!

2 kommenttia:

  1. Oijj, uusi rankempi Sh'bam kuulostaa hyvältä :) Pitääkin mennä kokeilemaan tässä lähiviikkoina! Bodyattackia en ole koskaan päässyt kokeilemaan, sillä meidän satsissa sitä ei ole lukkarissa. Onko se hieman Combatin tapainen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä! Oon olut vain muutaman kerran Combatissa, eli mun on vaikea vertailla attackia ja sitä, mutta luulisin että Atackissa on ehkä vähän helpompia liikkeitä (eikä taistelulajijuttuja). Paljon hyppyjä ja pomppuja, syke korkealla, intervallibiisejä ja yleensä yksi punnerrusbiisi keskellä. Ohjaaja aina sanoo, että tunnin Attack vastaa noin 10 kilsan juoksulenkkiä :).

      Poista