Sivut

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pitkäperjantain pitkis / Långfredagens långlänk

Hyvää pitkäperjantain iltaa!

Minä olen aloittanut pääsiäisenvieton muutamalla suklaamunalla ja sitäkin useammalla juoksukilsalla. Juostiin juoksukaverini kanssa heti aamupäivällä 20 kilsan lenkki auringonpaisteessa, ja voi että mikä fiilis! Jalat tuntui tosi kevyiltä ja lennokkailta heti lenkin alusta, ja kaiken kaikkiaan oli kyllä onnistunut lenkki. Tietenkin jalkoja alkoi 15 kilsan jälkeen vähän painaa, mutta olisihan se outoa jos ei elämäni pisin lenkki tuntuisi missään ;).

Mahtava fiilis ja naamakin sai hieman väriä auringosta! Tyytyväinen treenaaja siis tässä osoitteessa, ja nyt voin loppuloman ottaakin vähän iisimmin. Mitenkä muiden pääsiäinen on treenien osalta alkanut?:)

http://weheartit.com/entry/56815614/via/withloveana


God långfredagskväll!

Jag har börjat påskfirandet med några chokladägg och desto fler löpkilometer. Vi sprang en 20 kilometers länk med min springkompis genast på förmiddagen idag. Länken var helt superbra, benen kändes lätta enda från början och först efter 15 kilometer började de tröttna till lite. Men det skulle ju vara konstigt om det inte kändes någonstans att jag springer mitt livs hittills längsta runda ;). 

Helt fantastisk fiilis nu alltså, och ansiktet fick till och med lite färg i solskenet! En mycket nöjd löpare här alltså, och nu kan jag ta det lite lugnt med tränandet resten av påsklovet. Hur har er påsk börjat på träningsfronten? :)

9 kommenttia:

  1. Itse pääsin vihdoin sen 10 kilsaa taas juoksemaan eli hyvin alkoi täälläkin loma :)

    VastaaPoista
  2. Itse pääsin vihdoin sen 10 kilsaa taas juoksemaan eli hyvin alkoi täälläkin loma :)

    VastaaPoista
  3. Oooi mahtavaa! Onnittelut huipusta lenkistä! :) Sinähän olet ihan valmis puolimaratonille jo, jee! Itsekin juoksin elämäni eka kerran 10 kilsaa tällä viikolla, niin uskomattomalta kuin se tuntuukin :D Pääsiäisen olen toistaiseksi ottanut treenien osalta rennommin, mutta huomenna olis tarkoitus mennä salille ja sunnuntaina sitten taas lenkille, jess:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos!! Kyllä viimeistään nyt tuntuu että se puolimaraton menee hyvin ;). Ja mahtava kympin lenkkikin sinulla!:)

      Poista
  4. Vau mikä lenkki! Mulle 6 kilsaa on vielä tosi paljon ( mun pisin lenkki x) ) ,mut kyllä mäkin joskus ton 20 juoksen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistan tosi hyvin kun mun pisin lenkki oli se 6 kilsaa. Tuntui ihan mahtavalta. Tsemppiä juoksuun, ehdottomasti sen 20 kilsaa jaksaa juosta kun vaan jatkaa juoksmeista ja lenkkien pidentämistä pikkuhiljaa :).

      Poista
  5. Mahtavaa Sanna!! :) Ihan huippulenkki sulla ollut!

    VastaaPoista