Sivut

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Happy Monday!

Uusi viikko alkoi hyvällä maanantailla. Iltapäivällä saimme ystävän kanssa kivasti suunniteltua kesälomareissuamme valmiiksi, ja ollaan reissusta nyt kumpikin tosi innoissamme! Treenin kannalta tänään oli perinteinen maanantai. Ensin 45 minuutin pilates ja sitten se tunnin BodyAttack. Treenit meni hyvin ja nautin hikoilusta Attackissa! Nyt iltapalan jälkeen alkoi kurkku tuntua vähän karhealta. Toivon nyt todellakin että mulle ei taas tule mitään flunssaa :(. Olo on muuten ihan normaali, ja Attackissa jaksoin painaa tavalliseen tapaan. Ainoastaan kurkku on oudon karhea. Tankkaan nyt inkivääriteetä ja kurkkupastilleja, ja toivon että hyvin nukutun yön jälkeen karheus on hävinnyt kurkustani.

Jos olen huomenna terveenä on vuorossa aamusali ja Sh'Bam, koulutöitä ja vähän lisää kesälomasuunnitelmia. Nyt kutsuu lämmin sänky ja hyvä kirja, huomiseen!

Den nya veckan började med en bra måndag. På eftermiddagen fick jag planerat sommarens resa med en vän. Vi kom äntligen framåt i planerandet och är nu båda väldigt förväntansfulla inför vår resa! I träningsväg blev det en traditionsenlig måndag. 45 minuter pilates och en timmes BodyAttack efter det. Det var två riktigt lyckade pass och jag njöt av det tuffa Attackprogrammet. Nu under kvällen har min hals blivit lite sjuk. Jag hoppas verkligen att jag inte igen blir ordentligt förkyld! Mår annars riktigt bra, orkade helt normalt i Attacken och känner mig inte sjuk alls. Endast halsen känns lite som en kaktus :(. Jag tankar med ingefärsté och halspastiller under kvällen och hoppas att en god nattsömn får kaktusen att flytta bort från halsen.

Om jag är frisk imorgon blir det morgonträning på gymmet, Sh'Bam, skolarbeten och lite sommarplanering igen. Nu väntar den varma sängen och en bra bok innan jag ska sova. Hörs imorgon!

4 kommenttia:

  1. No höö, toivottavasti et nyt tule kipeäksi! Sormet ristissä täällä. No mut kivaa viikko sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sormista!;) Olo on jo parempi, toivottavasti pysyykin tässä :).

      Poista
  2. Oij, minne olette lähdössä kesälomalla? Mullakin jo mieli kovasti halajaa reissuun, vaikka eihän siitä Kuuban reissusta vielä niin kauaa edes ole. Levoton matkasielu, ei voi mitään :) Ps. Toivottavasti et tule kipeäksi! Suosittelen auringonhattu-uutetta veteen sekoitettuna flunssan ennaltaehkäisyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesällä suunnataan Keski-Eurooppaan, osittain Sveitsiin ja Saksaan, mutta piipahdetaan myös Ranskassa. Rakastan Alppeja ja Keski-Eurooppaa, olen käynyt siellä monen monta kertaaja tosi innoissani taas!

      Kiitos flunssavinkeistä, laitan korvan taakse tuon auringonhattu-uutteen :).

      Poista