Sivut

maanantai 25. helmikuuta 2013

Viikon aloitus / Veckans början

Viikko alkoi hieman vaisuissa fiiliksissä, mutta kyllä liikunta taas paransi mieltä kummasti! Kävin 45 minuutin pilateksessa ja sen jälkeen maanantaiseen tapaan BodyAttackissa. Kotona vielä venyttelyä ja ruokaa päälle, ja nyt olen tyytyväinen ja onnellinen. Mulla on helppo opiskeluviikko tällä viikolla, ja vähän pukkasi maanantaimasennusta sen vuoksi, että kalenteri on niin tyhjä! Minä nautin elämästä eniten, kun saan suunnitella paljon ohjelmaa päiviini, mennä sinne ja tänne, nähdä rakkaita ihmisiä ja keräillä kivoja kokemuksia ja muistoja. Tälle viikolle on kuitenkin varsin vähän ohjelmaa suunniteltuna, joten alkuviikon taidan viettää aika pitkälti omassa seurassani kotona puuhastellen. No, onneksi pääsen kuitenkin salille juttelemaan muiden kanssa, ei sentään pääse ihan mökkihöperöitymään ;). (Viihdyn tosi hyvin myös yksin, ja tiedän entuudestaan että se on myös hyväksi minulle). Huomiselle on luvassa treenaamista pariinkin otteeseen, vähän kevyitä kouluhommia ja MM-hiihtojen katselemista. Mitenkäs teidän muiden viikko on lähtenyt käyntiin?:)

Veckan började lite trögt, men jag märkte igen hur bra motion hjälper till lite deppigt humör! Jag var på 45 minuters pilatespass och efter det i vanlig ordning på BodyAttack. Hemma stretchade jag lite och nu har jag just ätit, så nu är jag riktigt nöjd och lycklig. Jag har en lätt studievecka denna vecka, och var lite måndagsdeppig tidigare idag eftersom jag har så lite planerat program till veckan! Jag njuter mest av livet då jag har massor med roliga saker inplanerade i kalendern och hinner med massor under en dag. Nya minnen, erfarenheter och kära människors sällskap gör mig glad och lycklig. Därför är det lite ovant att som nu denna vecka, tillbringa början av veckan i mitt eget sällskap. Jag behöver det också, det vet jag från förr och trivs faktiskt sist och slutligen riktigt bra för mig själv. Tur att jag ändå kan gå till gymmet och prata med människor där, så blir jag inte helt osocial ;). Imorgon ska jag träna i två omgångar, pyssla på här hemma, göra lite lätta skolgrejer och se på skid-VM. Hur har er vecka börjat?:)

6 kommenttia:

  1. Koita ottaa ilo irti rennommasta kouluviikosta, ne tuntuu olevan monella aika harvassa!

    VastaaPoista
  2. Itse vihaan yksinoloa, joten en itsekään pidä yhtään tyhjistä kalentereista! Nyt tosin otan ilon irti tästä viikosta, kun ohjelmassa on pelkkää tenttilukua, joten joka päivä ehtii urheilla! <3 Ja mikäs sen mukavampaa lukemisen pakoilua kuin urheilu ;) Ihanaa viikon alkua sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta. Kun on vähemmän muuta ehtii treenaamaan just sitä mitä haluaa :). Kiitoksia!

      Poista
  3. Ohoohoh! Mä taas ahistun täysistä kalentereista:) Nautiskele rrnnommasta viikosta, ja tee extemporejuttuja! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, niin erilaisia voi ajatukset olla :). Oon kyllä nauttinut tästä viikosta, kun sain lopulta enemmän ohjelmaa suunniteltua ;).

      Poista