Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Päivän lenkki ja viikon treenit / Dagens länk och veckans träning

Hyvä treeniviikko on takanapäin! Ajallisesti olen treenannut enemmän kuin alkuvuoden aiemmilla viikoilla, mutta kroppa on kuitenkin ollut vastaanottavainen ja toiminut hyvin. Mitä nyt pohkeet hieman ovat jäykät, mutta eiköhän siitäkin selvitä vähän iisimmällä alkuviikolla. Päivän "pitkis" oli 12 kilsan mittainen. Meille tuo 12 kilsaa on tällä hetkellä sellainen vähän lyhyempi pitkä lenkki, mikä tuntuu kivalta koska esim. vuosi sitten en olisi ikinä jaksanut juosta edes 12 kilsaa! Pohkeet olivat tänään vähän tukkoiset ekat 3-4 kilsaa, mutta sitten kun ne pikkuhiljaa pehmenivät oli taas kiva juosta. Kotona ruokaa ja venyttelyä, ja nyt olen kovin tyytyväinen tähän treeniviikkoon :).

Yhteensä tuli viikolla treenattua melkein 9 tuntia, juoksukilsoja tuli noin 30. Ainut mikä harmittaa treeniviikossa on se, että en ehtinyt koulutöiden takia tänään joogaamaan :/ Mutta  nyt kuitenkin kohti uutta treeniviikkoa! Alkavalla viikolla minulla on edelleen iso kasa koulutöitä tehtävänä, mutta kyllä liikuntaa aina saa aikatauluun mahtumaan :).

Viikkoyhteenveto vko 7
Veckosummering vecka 7


Har en bra träningsvecka bakom mig! Tidsmässigt har jag tränat mer än tidigare veckor under början av året, men kroppen har faktiskt också funkat riktigt bra. Endast vaderna har kännts lite sega, men jag tror de blir bra i början av nästa vecka som är lite lugnare. Dagens långlänk blev 12 kilometer i ganska långsamt tempo. En 12 kilometers runda är för tillfället en lite kortare långlänk för oss, och det känns otroligt bra eftersom jag för ett år sedan absolut inte hade orkat springa 12 kilometer i sträck! Mina vader var lite stela idag de första 3-4 kilometrarna, men började som tur sedan mjukna till och då blev springandet faktiskt riktigt roligt igen. Hemma blev det massor med mat och stretchning och nu är jag väldans nöjd med träningsveckan :).

Sammanlagt tränade jag ca. 9 timmar under veckan och det blev ca. 30 löpta kilometer. Det enda som lite irriterar mig är att jag pga skolarbeten inte hann yoga idag :/. Men nu laddar jag ändå inför en ny vecka fylld med skolarbeten och tentläsning. Men träning får man alltid att rymmas i kalendern, så det blir nog bra :).

2 kommenttia:

  1. Oi ompa reippana näkönen viikko! Ihanaa ku on jo suht valosia aamuja ja muutenki paljon valosampaa :) Tuossa yks päivä juoksulenkillä hoksasin, miten vastanmielistä juokseminen aluksi on noitten tukkosten pohkeiden kanssa. Onko sulla tapana miten verrytellä ennen lenkkiä? Mie pöljä rynnin lenkkipolulle aina vaan ilman sen kummempia lämmittelyjä.. Olekko muuten koskaan käyttäny linimenttivoidetta lihasten huoltoon? Attelin, että vosi ostaa testikäyttöön juurikin nuita pohkeita ajatellen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi että mäkin nautin valoisuudesta! Ihanaa kun iltapäivisnkin on kauemmin valoisaa :). Mä en nyt tajua näitä mun pohkeita, mikään ei oikeen auta. Oon yhrittäny venytellä ja ties mitä mutta tukkosta ja jäykkää on vaan :(. Yleensä en hirveesti kyllä verryttele ennen lenkkiä, sen verran venyttelen kunnes Garmin löytää satelliitit :D. Ehkä pitäis vähän kävellä ja hölkkäillä ihan hissukseen ennen kun lähtee kunnolla juoksemaan.

      Linimenttivoiteesta ei myöskään ole kokemusta, ehkäpä voisin sitäkin testata!:)

      Poista