Sivut

torstai 8. marraskuuta 2012

Ihanaa juoksua / Härlig löpning

Tänään oli ihan mahtava fiilis juoksulenkillä. Askel kulki rennosti ja helposti vähän kovempaakin vauhtia. Tuntui myös siltä, että olisin jaksanut juosta vaikka kuinka kauan. Ihana, ihana lenkki! Juoksin ensin 20 minuuttia kevyesti, sitten 15 minuuttia kovempaa vauhtia vähän korkeammalla sykkeellä ja loppuun vielä 15 minuuttia kevyttä hissuttelua. Yhteensä sain kilsoja kasaan melkein kahdeksan. Nyt täytyy venytellä, nimittäin lenkin lopussa oikeaan lonkkaan tuli outo kipu. Nyt kävellessäkin tuo lonkka tuntuu kipeältä ja kireältä. Toivottavasti häviää kunnon venyttelyllä. Huomenna lepopäivä, viikonloppua kohti mennään :).

Uusi heijastinliivi oli testissä tänään.
Testade min nya reflexväst idag.

Idag hade jag en härlig löptur! Benen fungerade otroligt bra och det kändes som om jag skulle orka springa hur länge som helst. Jag sprang först 20 minuter i lugn takt, ökade sedan tempot en aning i 15 minuter och sprang till sist ännu 15 minuter i lugnare takt. Jag njöt verkligen av varje steg och varje andetag och fick ihop nästan åtta kilometer. I slutet av löpturen började jag känna av min högra höft och nu några timmar efter löpningen känns den verkligen sjuk. En konstig krampaktig känsla som känns med varje steg... Måste försöka stretcha ordentligt nu och hoppas det försvinner snabbt. Imorgon håller jag vilodag från träningen och börjar blicka mot en skön helg :).

4 kommenttia:

  1. Aina on niin ihana lukea että ihmisillä treenit kulkee, jes jes! :)
    Lisäksi tykkään ihan hirmusesti, että kirjotat myös ruotsiksi. Mulle onkin muodostunut tavaksi että luen ensin tekstin ruotsiksi, ja sitten vasta suomeksi. Kirjoitusten lähestyessä on kiva lukea ruotsia muualtakin kun kirjoista ja vielä aiheesta, joka on lähellä sydäntä.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ja kiva jos ylläpidät ruotsintaitoakin täällä :). Kiitos ihanasta, positiivisesta kommentistasi, lämmittää mun sydäntä kovasti!:)

      Poista
  2. Löysin blogisi nyt ja taidan jäädä seurailemaan! Sun juoksuharrastuksen alku kuulostaa siltä mitä meidän porukalla on nyt :) Motivoivaa kuulla että noin huikee kehitys on tapahtunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa kiva kuulla, tervetuloa! Tsemppiä teidänkin juoksuharrastukseen!:)

      Poista