Sivut

torstai 1. marraskuuta 2012

Eilen ja tänään / Igår och idag

Heippa!

Eilen juostiin kaverin kanssa 8 kilsaa kirpeässä syysiltapäivässä. Illalla syötiin vielä yhdessä ja suunniteltiin ensi kesän reissua pari tuntia, ennen kuin minun piti jatkaa tenttiin lukemista. Treenaaminen yhdessä kaverin kanssa on ihan parasta, vaikka joskus myös tykkään juosta ihan yksin, vain omaa läähätystä tai musiikkia kuunnellen ;).

Tänään pidän ihan kokonaan lepopäivän treenaamisesta, edellisestä taitaa olla jo viikko aikaa. Kohta menen kirjoittamaan sen tentin pois alta, ja illalla on vuorossa kämpän siivousta ja vihdoin sitä talven treeniohjelman suunnittelua! Tuosta kesäreissustakin ajattelin muutaman sanan kirjoitella, se kun liittyy liikuntaan aika paljonkin. Kivaa torstaita kaikille!:)

Treenaatteko te mieluummin yksin vai yhdessä?

Heej!

Igår sprang vi ett 8 kilometers pass med en kompis. Efterår lagade vi mat tillsammans och planerade nästa sommarens resa i några timmar innan det var dags för mig att fortsätta med tentläsningen. Jag gillar väldigt mycket att träna tillsammans med en bra vän, fastän jag ibland även trivs med att springa helt själv och lyssna på musik eller min egen andning.

Idag håller jag vilodag från träningen, det är ett tag sen den förra... Snart ska jag till skolan och skriva undan tenten, efter det är det städning som står på schemat. Ikväll har jag äntligen även tid för att ta tag i planerandet av vinterträningen, det ser jag fram emot! I något skede tänkte jag också skriva några rader om resan vi planerat för nästa sommar, den hänger ihop med träning minnsann! Ha en skön torsdag!:)

Springer ni andra hellre för er själva eller tillsammans med någon?

6 kommenttia:

  1. Hei! blogisi on todella kiva :)

    Mä tykkään treenailla sekä että. Kovat juoksulenkit on kiva tehdä yksin oman kunnon mukaan, mutta pitkät lenkit ai suoritukset on kiva tehdä kaverin kanssa :) Riippuu vähän päivästä ja treenistä.. ja treenikaverista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, olipa mukava kuulla!:)

      Ihan totta tuo mitä sanot yksin/yhdessä treenaamisesta. Jos kaveri on "samantasoinen" ja muutenkin treenin suhteen samalla aaltopituudella on kiva treenata yhdessä :).

      Poista
  2. Pääasiassa tulee käytyä yksin lenkillä, mutta se on ihan luksusta kyllä kun joskus saan kaverin mukaan. Minulla tahtoo olla 3 lapsen äitinä vähän hankalat aikataulut, lenkille on lähdettävä silloin kun se hetki järjestyy, eikä siihen "hätään" yleensä kaveria saa mukaan.

    Tsemppiä treeneihin, olet varmasti hyvässä puolimaraton-kunnossa näillä treeneillä keväällä :)

    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä Kaisa :).

      Ihan varmasti myös elämäntilanne vaikuttaa, joskus on tosi vaikea saada kavereidenkin kanssa aikatauluja sopimaan yhteen ja silloin saa/joutuu vaan juoksemaan itsekseen. Hyvä niinkin :).

      Poista
  3. Svårt att säga. Träningskompisar är guld värda men ibland är det otroligt skönt att springa ensam. Så en blandning är väl bäst så kan man uppskatta båda :)

    VastaaPoista