Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Tämä päivä / Denna dag

Heips!

Tämän päivän treenisuunnitelmat muuttui hieman, kun jouduin jättämään suunnitellun BodyCombatin väliin. Kävin aamulla uusimassa jäykkäkouristusrokotteeni ja käsi kipeytyi sen verran iltaan mennessä, ettei Combatista olisi kyllä tänään tullut mitään. Niinpä siirsin viikon lepopäivän täksi päiväksi, ja hyvinhän se menee niinkin. Toivottavasti tuo käsivarsi ei ole kipeä enää huomenna, siinä tapauksessa voi tulla mielenkiintoinen kuntosalitreeni huomenna tentin jälkeen ;).

Treenirintamalta ei ole siis tänään paljon kerrottavaa. Eilen juoksin noin 8 kilsaa tosi tönköillä jaloilla. Mulla oli pakarat ja reidet ihan tajuttoman jumissa tuosta fiksusta crossfit-testailustani, ja juoksusta ei meinannut tulla mitään. Juoksin liikuntasalille jossa isäni veti yleisurheilutreenejä seuramme nappuloille, ja heittelin itse vähän kuntopalloa. Lisäksi venyttelin ihan kunnolla, joten jalat on tuntuneet tänään jo paremmilta. Mutta tuli kyllä lepopäivä tarpeeseen!

Kuvituksena tässä vielä päivän ruokailuja. Nyt kertaan muistiinpanojani viimeisen kerran huomista tenttiä varten ja sitten kutsuukin sänky! Kiva kun taas alkaa viikonloppu pääsiäisen jälkeen, vaikka vapaapäivät meneekin opiskeluhommien merkeissä.


Päivällinen: basilikalla maustettu kanapala, uunikasviksia, fetaa, porkkanaa, salaattia, maissia.
Middag: broilerbit kryddad med basilika, ugnsgrönsaker, feta, morot, sallad, majs.

Välipala: smoothie jossa ananasta, persikkaa, rahkaa ja tilkka maitoa
Mellanmål: smoothie gjord på ananas, persika, kvarg och en skvätt mjölk
Lounas: couscousia, avokadoa, paistettuja herkkusieniä + kesäkurpitsaa, aurinkokuivattua tomaattia, salaattia ja tuoretta tomaattia
Lunch: couscous, avocado, stekta champinjoner + squash, soltorkad tomat, sallad och färsk tomat

 Hejs!

Mina träningsplaner för idag ändrades lite. Jag förnyade min stelkrampsvaccination imorse och armen blev sjuk nu till kvällen, så jag hamnade inhibera min planerade BodyCombat. Det blev alltså vilodag idag istället, men det går också riktigt bra. Jag hoppas armen inte är sjuk imorgon mera, eftersom morgondagens styrketräningspass kan bli lite intressant isåfall ;).

Det är alltså inte mycket att berätta i träningsväg idag. Igår sprang jag ca. 8 km med väldigt stela ben. Jag har rumpan och låren superstela efter min Crossfit-testning och det tänkte inte bli något av springandet igår. Jag sprang till idrottshallen där min pappa drog friidrottsträningar för vår förenings juniorer. Kastade lite kondisboll och tänjde ordentligt, och benen känns lite bättre idag. Bra med vilodag alltså :).

Som bilder här ovan ser ni lite av det jag ätit idag! Nu ska jag ännu repetera en sista gång till morgondagens tent och sen är det sängen som kallar :). Skönt med veckoslut efter påsken, även om det går i studiernas tecken!

2 kommenttia:

  1. Mun oli pakko tänään käydä ostamassa ananasta ja persikkaa, kun näin tuon sun smoothie-kuvan! Ja tuo lasi on ihana! Vähän sellainen juhlallinen, arjen luksusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, toivottavasi maistui :): Ja joo, tykkään juoda smoothiet viinilaseista. Maistuu paremmalta ja normijuomalasini on niin pieniä :D.

      Poista